Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o tem | Sprejmem
. .

The page is printed

Letalski transport

DB SCHENKERskybridge

Rešitev na področju letalskega transporta, ki vam pomaga vzpostaviti most do svetovnih tržišč.

DB SCHENKERskybridge je dvakrat hitrejši kot prevoz po morju in pol cenejši kot zračna pošiljka. Sistem za intermodalni prevoz namreč povezuje prednosti zračnega in pomorskega prevoza tovora in tako omogoča spoštovanje rokov, obenem pa zmanjšuje stroške tovornine. Vi določite od kod in do kam, mi bomo poiskali najbolj učinkovito pot.

Integrirana stroškovna učinkovitost

Če si želite hitrosti, potem boste zagotovo izbrali zračni prevoz. Vendar pa ima zračni prevoz svojo ceno - plačati morate za vsak kilogram. Če so za vas bolj v ospredju stroški, potem boste za težke tovore ali velike dimenzije zagotovo izbrali pomorski prevoz. Vendar pa pomorski prevoz zahteva svoj čas. Ponujamo vam rešitev - integrirano stroškovno učinkovitost - DB SCHENKERskybridge!

Storitev DB SCHENKERskybridge je na voljo na vseh glavnih prometnicah iz Azije v Slovenijo in iz Slovenije v Avstralijo in Novo Zelandijo.

Zadnja posodobitev: 12.06.2015

Na začetek strani