Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o tem | Sprejmem
. .

The page is printed

Letalski transport

Vaša neposredna povezava med državami in celinami

Zagotavljamo, da bo vaše blago varno in zanesljivo prispelo na cilj kjerkoli na svetu. Podjetje DB Schenker je pionir v industriji letalskega tovornega prevoza in eden vodilnih ponudnikov inovativnih storitev letalskega tovornega prevoza.

Prednosti:

  • Nudimo vam razvejano omrežje in edinstveno infrastrukturo, ki vključuje 700 poslovalnic za letalski tovorni prevoz po vsem svetu. Naše omrežje vam zagotavlja rešitve in varnost.
  • Visoka stopnja prilagodljivosti, saj vam naši izdelki za letalski tovorni prevoz po meri omogočajo, da prožneje in učinkoviteje uskladite pošiljanje blaga. Vaše pošiljke bodo na gospodaren način prispele na izbrani datum.
  • Letalski tovorni prevoz neposredno do vaših vrat. Naše storitve se ne začnejo na letališču. Če želite, bomo vašo pošiljko prevzeli neposredno na kraju izvora in jo dostavili naravnost do vrat vašega odjemalca – kjerkoli po svetu.

Zadnja posodobitev: 09.06.2015

Na začetek strani