Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o tem | Sprejmem
. .

The page is printed

Logistika

Logistika po meri

Ali poslujete na lokalni, državni, evropski ali svetovni ravni? Ne glede na to, kam pošiljate ali od kod prejemate pošiljke, je podjetje DB Schenker vaš vrhunski partner za zapletene logistične rešitve v vaši celotni dobavni verigi ali za določene segmente.

Pogodbena logistika vključuje več kot le skladiščenje. Dober ponudnik storitev je sposoben razumeti in učinkovito zasnovati logistične procese.

Naše rešitve vam dajejo konkurenčno prednost:

  • Za vas razvijamo prilagojene logistične koncepte na številnih lokacijah po vsem svetu. Večina naših objektov je neposredno povezanih in integriranih z lokalnim prevoznim in pretovornim vozliščem, zato vam zagotavljajo odlične pogoje za integrirane logistične rešitve.
  • Surovine, deli in komponente; nadzorovane pošiljke proizvodnega materiala v vaše obrate; upravljanje skladiščenja, distribucija, povezane storitve z dodano vrednostjo, povratne pošiljke – izkoristite celovite rešitve iz enega vira. Zagotavljamo vse od svetovanja do načrtovanja in izvajanja celotnih storitev.
  • Neposredne povezave med našimi logističnimi centri in večjimi prevoznimi terminali nam omogočajo, da vam lahko ponudimo celovite rešitve. To za vas pomeni kratke dobavne roke, varnost procesov ter pretok blaga in informacij od začetka do konca, ki ga lahko kadar koli spremljate s storitvijo eServices.
  • Naš program upravljanja kakovosti FLEX omogoča stalne izboljšave, standardizirane postopke in široko ponudbo okolju prijaznih rešitev Eco Solutions, ki zagotavljajo, da boste prejeli najboljšo možno storitev.

Zadnja posodobitev: 09.06.2015

Na začetek strani