Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o tem | Sprejmem
. .

The page is printed

Ekološki pionir

Strategija podjetja DB Schenker do leta 2020

Naša strategija je podlaga za trajnostni uspeh podjetja DB Schenker. Vključuje vse razsežnosti trajnosti: gospodarsko uspešnost, družbeno odgovornost in varstvo okolja.

Do leta 2020 bomo postali vodilno podjetje na trgu, ki bo poslovalo z dobičkom in zasedalo vodilne položaje na naših ciljnih trgih. Na podlagi dolgoročne finančne stabilnosti bomo nadaljevali vlaganja na rastoče trge, v nove posle in strokovno znanje zaposlenih. Ponudili bomo inovativne izdelke na podlagi uspešnih procesov in informacijskih sistemov, da bodo naše stranke ostale zadovoljne z našimi transportnimi omrežji in industrijskimi rešitvami.

Do leta 2020 bomo postali najboljši delodajalec v panogi. Smo raznovrstno in mednarodno podjetje, ki navdihuje in privablja ljudi različnih starosti in poklicev. Podpiramo razvoj zaposlenih ter jim ponujamo lokalne in mednarodne poklicne priložnosti. Naši odnosi temeljijo na medsebojnem zaupanju in skupni vodstveni filozofiji. Omogočamo delovno okolje, ki spoštuje potrebe posameznikov in ceni prispevke vseh.

Do leta 2020 bomo postali ekološki pionir v panogi. Naša ponudba zelenih izdelkov ter strokovno znanje in izkušnje s področja ekologije sta v središču naše strategije. Zagotavljata jasno konkurenčno prednost za naše stranke in za nas. Podjetje DB Schenker bo veljalo kot merilo za učinkovito zmanjšanje izpustov ogljika in energetsko učinkovitost. Prav tako si prizadevamo zmanjšati druge emisije, denimo hrup.

Naša strategija za leto 2020 vključuje vse razsežnosti trajnostnega in uspešnega delovanja. Zagotovila bo skladnost gospodarskih, družbenih in okoljskih vidikov. S svojo strategijo smo dobro pripravljeni uresničiti skupno vizijo. Kot dobičkonosno vodilno podjetje na trgu, najboljši delodajalec in ekološki pionir v panogi bomo do leta 2020 postali vodilni ponudnik integriranih prevoznih in logističnih storitev.


Zadnja posodobitev: 15.06.2015

Na začetek strani