Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o tem | Sprejmem
. .

The page is printed

Poklicna pot v DB Schenker Slovenija

Postajamo vodilni svetovni ponudnik logističnih storitev

Smo strokovnjaki na področju logističnih storitev za kopenski prevoz, zračni in pomorski tovorni prevoz ter upravljanje dobavnih verig.

Kot integrirana skupina podjetij nenehno razvijamo logistične rešitve na lokalni, nacionalni in mednarodni ravni. Vodilna načela, ki jih upošteva družba SCHENKER d.d., so temelj naše organizacijske kulture. Ta načela so prav tako podlaga za naše cilje in strategije.

Naš cilj

Želimo postati vodilni svetovni ponudnik logističnih storitev. Naš pristop za doseganje vodilnega položaja upošteva gospodarske, družbene in okoljske vidike našega poslovanja. Prizadevamo si za uresničevanje načel družbene odgovornosti ter smo pionirji na področju razvoja okolju prijaznega prevoznega sistema. Zastavljene cilje bomo dosegli tako, da bomo strankam, zaposlenim in delničarjem dokazali, da smo naboljši na tem področju dela.

Naše glavne smernice so:

  • Usmerjenost k strankam: Vse, kar počnemo, je usmerjeno v zadovoljevanje strank in njihovih potreb. Naše stranke nam ostajajo zveste, ker jim ponujamo visokokakovostne izdelke, konkurenčne cene in zanesljive storitve.
  • Naprednost: Spodbujamo prilagodljivost, pripravljenost za učenje, predanost kakovosti in pogum za izražanje dvoma o obstoječih procesih in praksah ter njihovem izboljšanju. Inovativne rešitve, ki jih razvijamo, ustvarjajo nove tržne priložnosti za naše podjetje.
  • Odgovornost: Verjamemo v moralne vrednote, spoštljivo ravnanje z drugimi in upoštevanje predpisov ter zakonov. Delujemo zgledno in pošteno ter pri svojih odločitvah in dejanjih upoštevamo interese delničarjev.
  • Usmerjenost v poslovanje: Prizadevamo si za nenehno povečevanje vrednosti podjetja, za nadaljnje uspešno delovanje na kapitalskih trgih in zagotavljanje prihodnjih naložb.
  • Usmerjenost v zaposlene: Prizadevamo si ohranjati sproščeno in spodbudno delovno okolje v večkulturnem okolju ter zaposlenim ponuditi priložnosti za razvoj poklicne poti v skladu z njihovimi potrebami in željami.

Zadnja posodobitev: 15.06.2015

Na začetek strani