Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o tem | Sprejmem
. .

The page is printed

Poklicna pot v DB Schenker Slovenija

Izkušnje so na prvem mestu

Podjetje DB Schenker vedno išče zaposlene, ki so odlični v svojih poklicih.

Zaželene izkušnje

V podjetju DB Schenker cenimo izkušnje, ki jih novi zaposleni prinašajo v našo skupino, ter poskušamo čim bolj učinkovito uporabiti njihovo strokovno znanje in izkušnje. Ravno tako pa verjamemo v vlaganje v nov potencial.  

Poslovna področja

Podjetje DB Schenker vedno išče zaposlene, ki so odlični v svojih poklicih ali kažejo potencial in željo po razvoju. Želimo, da s svojim strokovnim znanjem in izkušnjami pripomorete k izboljšanju široke ponudbe logističnih operacij na različni področjih v našem podjetju..

Cestni prevozi

Naša mreža več kot 700 poslovalnic za kopenski prevoz nam zagotavlja vodilni položaj na celini. S storitvami odpreme tovora od vrat do vrat s cestnim, železniškim in kombiniranim prevozom premikamo blago v in iz takorekoč vsakega kraja po Evropi. Pošiljamo pošiljke vseh velikosti – od paketov do splošnega tovora ter delnih in kompletnih pošiljk.

Železniški prevozi

Podjetje DB Schenker je največji izvajalec železniškega tovornega prevoza v Evropi glede na obseg prevoza. Naš vozni park sestavlja več kot 130.000 tovornih vagonov in skoraj 4000 lokomotiv. Poslovna enota DB Schenker Rail upravlja vse železniške logistične dejavnosti po vsej Evropi. 

Letalski promet

Podjetje DB Schenker kot izkušen letalski špediter zagotavlja, da pošiljke prispejo pravočasno, ne glede na to, kam po svetu so namenjene. Delujemo v 24 časovnih pasovih, kar pomeni, da sta nujna natančno načrtovanje in usklajevanje.

Pomorski prevozi

Podjetje DB Schenker po morju povezuje več kot 130 držav, kot eden vodilnih ponudnikov pomorskega tovornega prevoza na svetu pa vsak dan premaknemo okrog 3800 zabojnikov za prevoz. Naše inovativne in gospodarsko koristne rešitve nam omogočajo, da obvladamo kakršne koli izzive na morju ter zaščitimo poslovanje več kot 700.000 strank po vsem svetu.

Logistika

Pogodbena logistika vključuje veliko več kot le skladiščenje. Podjetje DB Schenker je partner za celotno dobavno verigo, ki ponuja prilagojene logistične rešitve za vsak korak v procesu. Od nabavne logistike do podpore trgu opreme za drugo vgradnjo – ustvarjamo inovativne rešitve, ki našim strankam dajejo konkurenčno prednost.

Posebne storitve

Razvili smo široko ponudbo posebnih izdelkov, ki nam omogočajo, da smo kos tudi najtežjim nalogam. Ni pomembno, ali gre za prevoz težkih tovorov, selitev celotnega podjetja, velike dogodke, koncerte ali projekt novega naftnega polja – naša svetovna mreža strokovnjakov, infrastruktura, posebna oprema, lokalni stiki in dovršene rešitve na področju informacijske tehnologije nam omogočajo, da razvijamo in zagotavljamo storitve po meri.Zadnja posodobitev: 15.06.2015

Na začetek strani