Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o tem | Sprejmem
. .

The page is printed

Trajnost

Trije ključni stebri trajnosti

Trdno smo prepričani, da poslovni uspeh vključuje več kot le finančno uspešnost.

Zato si DB Schenker v okviru skupine DB Group nenehno prizadeva za trajnostni poslovni uspeh z doseganjem ravnovesja med gospodarstvom, družbenimi vidiki in okoljskimi dejavniki.

  • Gospodarstvo - dobičkonosno podjetje z vodilnim položajem na trgu

Osredotočamo se na potrebe strank ter jim ponujamo visokokakovostne storitve. Naša dobra finančna podlaga in trdna poslovna uspešnost nam omogočata, da ustvarjamo nova delovna mesta ter vlagamo v nadaljnji razvoj strokovnega znanja zaposlenih, v svoje rešitve in storitve, kar predstavlja temelj za nadaljnjo rast.

  • Družbeni vidiki - izvrsten delodajalec

Na trgu lahko ostanemo uspešni le, če smo sposobni pridobiti in obdržati motivirane ter usposobljene zaposlene. Pri tem so ključni visoka stopnja zadovoljstva zaposlenih, trajni osebni razvoj in močna organizacijska kultura.

  • Okolje - pionir na področju varstva okolja

DB Schenker želi biti v ospredju razvoja varstva okolja; naš cilj je postati vodilni zeleni ponudnik logističnih storitev ter prekiniti povezavo med rastjo obsega prevoza in izpusti CO2. Sprožili smo vrsto pobud in razširjamo ponudbo zelenih rešitev, da bi dosegli zmanjšanje specifičnih izpustov CO2 za 20 % v obdobju do leta 2020. Nenehno izboljšujemo izkoriščenost prevoznih zmogljivosti, dosledno posodabljamo svoje logistične objekte, uporabljamo vozni park vozil z nizko stopnjo izpustov in usposabljamo svoje voznike, da osvojijo varčnejši slog vožnje.

 

Zadnja posodobitev: 25.05.2015

Na začetek strani